Novetats

Jordi Morera, de l'Espiga d'Or, empresa de la Xarxa al Garraf, premiat com a millor forner del món per la Unió Internacional de Forners i Pastissers (UBIC)

dimecres, 27 setembre, 2017

El forner, Jordi Morera (1986) rebrà el premi al 77`3 Congrès mundial del pa que aquesta organització farà a Mérida (Mèxic). El forner pertany a la cinquena generació de la família dedicada a l'elaboració del pa.

Aquesta empresa va ser reconeguda el 2014 com a empresa de la Xarxa Productes de la Terrra.

 

Darrers dies per ala preinscripció al curs de formatgeria artesana al Consorci del LLuçanès

dimarts, 12 setembre, 2017

De nou, el Consorci del Lluçanès organitza el curs de formatgeria artesana del Lluçanès. Les preinscripcions ja estan obertes i finalitzaran el 15 de setembre.

El curs s’estructura amb quatre mòduls de formació teòrica-pràctica, en els quals es capacitarà a l’alumne en l’elaboració de formatges, els tractaments previs de la llet i els processos de maduració i envasat, i un cinquè mòdul de pràctiques en una formatgeria.

La formació teòrica-pràctica que s’iniciarà el 20 de novembre i clourà el 28 de febrer es realitzarà al Consorci del Lluçanès, a Sta. Creu de Jutglar i en un obrador encara a determinar.

Producte destacat

Amb un gust més suau que el de l’albergínia negra, aquesta varietat particular de les terres del Bages amaga una carn melosa i d’agradable textura al paladar sota la seva pell blanca característica. 

Xarxes