Es presenta la sessió de cloenda del projecte INCOANOIA 2017 (Igualada, 10 d'octubre)

dilluns, 9 octubre, 2017 - 11:45 a dijous, 12 octubre, 2017 - 20:46
Geolocation

En el marc del projecte de l'Anoia, del camp a la Taula que s’integra a la Xarxa Productes de la Terra s’ha treballat el projecte INCOANOIA en què s’ha donat l'oportunitat d’innovar de forma col·laborativa a 5 empreses de la comarca.

 

S’ha treballat des d’inicis d’any en un taller inicial conjunt, tutories personalitzades i el proper dimarts 10 d’octubre se celebrarà una última sessió per compartir els projectes generats.

 

En el taller d'innovació col·laborativa es van explicar quines són les noves tendències de futur, casos d'èxit d'innovació col·laborativa i s’ha potenciat la detecció d'oportunitats, coneixença i la co-creació entre els participants. A partir d’aquí, es va fer una selecció de les empreses participants i els seus projectes, que han tingut l'oportunitat d'accedir a les tutories personalitzades i desenvolupar el seu pla d'innovació col·laborativa per tal d'aportar canvis i millores a la seva organització.

 

Les empreses participants han estat:

  • Marmelles – ametlles caramel·litzdes
  • Caves Fermí Bohigas
  • Cervesa Tous d’Anoia
  • Oli Can Gibert
  • Celler Grapissó

 

El projecte és impulsat pel CC Anoia i és conduït per Co-emprèn, consultora especialitzada en innovació col·laborativa.

Tipus d'acte: 
Acte organitzat pels ens locals de difusió pública