Garraf

Malvasia de Sitges

Diputació de Barcelona

De gust dolç i llarga història

Principalment originària d’una varietat de cep blanca, el raïm de malvasia és menut i poc compacte. Amb el gra gros i una carn tendre, alberga dolçor i és aromàtic. Tot i provenir d’una varietat de cep blanca, també trobem una subvarietat negra, pel qual el raïm malvasia cedeix el nom a una amplia gama de vins blancs. 

Gamba de Vilanova

Diputació de Barcelona

Delícia rosada

Al vell mig del mar mediterrani, en profunditats d’entre 600 i 900 metres, trobem la gamba vermella o rosada, típica de Vilanova i la Geltrú. La capital del Garraf compta amb el tercer port pesquer més important de Catalunya i s’ha especialitzat en la captura de la gamba. 

Espigalls

Diputació de Barcelona

Nascuts de la col brotonera

De gust suau i color verd fosc, i obtinguts de la col brotonera, el espigalls i brotons identifiquen dos moments del creixement d’aquesta planta que, tradicionalment, s’ha conreat als horts del Garraf.