Làctics

Mató d'Ullastrell

Paciència i puresa en cada detall del procés d'elaboració

Elaborat amb llet de cabra, gustós, tendre i delicat, amb una textura incomparable és ideal per combinar amb amanides i postres. El mató artesanal d’Ullastrell, fet amb cura pels mestres artesans, ha obtingut un gran renom degut a la qualitat del producte. 

XXXVII edició del Curs d’elaboració de formatges de l’IRTA

17/01/2017

Us informem que ja estan obertes les inscripcions per al XXXVIIè edició del Curs d’elaboració de formatges 2017 (tardes) i del XXXVIIè edició del Curs d’elaboració de formatges 2017 (intensiu).

Us adjuntem els programes amb tota l’informació necessària per a fer les inscripcions i el pagament dels cursos, en el cas que estigueu interessats. Les inscripcions finalitzaran un cop es cobreixi el número de 20 places, en ordre d’arribada de les inscripcions. Abans de realitzar el pagament, cal sol·licitar l’existència de places lliures.