Xarxa Productes de la Terra

Novetats

“Com el Vallès no hi ha res", la nova campanya del Vallès Occidental que inclou els productes de la terra

dijous, 5 juliol, 2018

Aquest mes de juny hem engegat la nova campanya de promoció turística de la comarca Com el Vallès no hi ha res!. Aquesta campanya es dirigeix al públic de proximitat i vol fomentar el sentiment de pertinença al Vallès i la descoberta dels atractius turístics del territori.

Es tanca la 3a edició de Gastropirineus al Berguedà amb un balanç molt satisfactori

dimecres, 4 juliol, 2018

Les jornades professionals de gastronomia i de la cuina Gastropirineus van tancar la tercera edició, que s'ha celebrat al Berguedà, amb una sessió participativa al passeig de la Indústria de Berga. Una norantena d'assistents van poder gaudir i tastar la sessió magistral de Francesc Rovira de la Fonda Xesc de Gombrèn (Ripollès) i del seu equip de cuiners. L'activitat popular va servir per degustar un gustós arròs i també un sorprenent aperitiu d'un xef d'estrella Michelin i producte del territori. El director de Gastropirineus, Francesc López, va fer una valoració molt positiva de l'estada del congrés gastronòmic al Berguedà. López va posar nota alta i va destacar "la qualitat de les ponències que han estat a un nivell molt elevat, ja sigui de la cuina tradicional com de la més il·limitada i més innovadora".

Agricultura convoca 1,7M d’euros en ajuts als productors amb distintiu DOP o IGP de producció ecològica o integrada

dimecres, 27 juny, 2018

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de juliol de 2018. Els ajuts estan cofinançats en un 57% pel DARP i la resta per fons europeus d’acord amb el que preveu el Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020.

Producte destacat

Castanyes de Viladrau
Recollides a les profunditats del Parc Natural del Montseny, situades a una alçada de 900 metres, les castanyes de Viladrau s’han convertit en el producte per excel·lència de la tardor a la zona. 

Xarxes