Xarxa Productes de la Terra

Novetats

Publicades al BOE les bases reguladores dels ajuts inclosos al PERTE Agro

dijous, 22 setembre, 2022

S’han publicat al BOE les bases reguladores dels ajuts inclosos en el PERTE Agro en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que regirà el conjunt de mesures de suport  específic a actuacions d’enfortiment industrial de la cadena agroalimentària. La publicació de la convocatòria no té encara una data concreta anunciada.

Jornada tècnica: “Pagesia al Lluçanès: Reforma de la PAC 23-27 i creació de la Taula de la Pagesia"

dijous, 22 setembre, 2022

El Consorci del Lluçanès, membres de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i l’Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès organitzen la jornada tècnica Pagesia al Lluçanès per presentar els canvis més importants que contemplarà la nova política agrària comuna (PAC) 2023-2027.

El Lluçanès organitza el primer concurs de ratafia artesana

dimarts, 13 setembre, 2022

En el marc de la Fira de l’Hostal del Vilar 2022 des del Consorci del Lluçanès, amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra i amb la col·laboració de  l’Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès, Cal Siller i l’organització de la Fira, es convoca la primera edició del Concurs de Ratafia artesana amb l’objectiu de promoure l’elaboració tradicional d’aquest licor, un dels més populars dels Països Catalans.  

Producte destacat

Autòcton i originari del municipi bagenc de Castellfollit del Boix, la mongeta de Castellfollit destaca per la seva textura fina i equilibrada, la seva pell brillant i ferma i per una bona resistència a la cocció. 

Facebook

Instagram

Instagram