Xarxa Productes de la Terra

Novetats

Nova sessió del cicle “Cafè Europa” amb la conversa “From farm to fork: política europea, respostes locals” amb Álvaro Porro i Ricard Ramon (28 de maig a les 9h)

dimarts, 18 maig, 2021

Des de la Fundació Catalunya Europa organitzem una nova sessió del cicle "Cafè Europa", el divendres 28 de maig a les 9h. En aquesta ocasió, amb el títol "From farm to fork: política europea, respostes locals", debatrem sobre alimentació sostenible, des de l'escala europea a l'escala local, amb Álvaro Porro, comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l'Ajuntament de Barcelona i Ricard Ramon, cap de la unitat adjunta a la direcció general d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea. 

Producte destacat

Originària d’Amèrica, i introduïda a Europa al segle XVI, el blat de moro escairat es caracteritza pel seu color blanc, a causa del procés de treure la pellofa del cereal: l’escairament. 

Facebook

Instagram

Instagram