Xarxa Productes de la Terra

Novetats

Presentació de la “Guia per a la implantació de la silvopastura a les muntanyes del Baix. Una eina de gestió i protecció del territori” (dimarts 27 d’abril a les 10h)

dilluns, 12 abril, 2021

Les Muntanyes del Baix són un lloc privilegiat al marge dret del Riu Llobregat, en un espai continu que s’estén des dels nuclis urbans del Delta del riu, el massís del Garraf – Ordal i fins a les carenes que delimiten les conques de l’Anoia i el Llobregat. En conjunt són més de 120 km², amb més de 12.000 ha, de les quals més de 10.000 ha corresponen a superfície forestal. 

XI Fira Lliga’t a la terra i Mercat del planter a Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental) el proper 17 d’abril

dilluns, 12 abril, 2021

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Diputació de Barcelona  i la Xarxa de productes de la Terra, amb la col·laboració de l’Associació Llavors Orientals  i l’Horta del Molí d’en Vendrell. A l llarg de tot el dia es podrà participar en diferents activitats, com tallers i xerrades, i comprar planters de varietats locals recuperades de tomàquets i altres productes del Vallès.

El web Gastroteca.cat dona a conèixer els productes i empreses de la Xarxa de Productes de la Terra, distingint els seus productes singulars, gràcies a un conveni amb la Gerència de Comerç

dilluns, 12 abril, 2021

La Diputació de Barcelona i Prodeca (Promotora dels aliments catalans, empresa pública adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació), treballen conjuntament per a la promoció de la Xarxa de Productes de la Terra i el sector agroalimentari local a través del desenvolupament, gestió i difusió del portal Gastroteca.cat. 

“Temps d’Espàrrecs”, l’essència de la Fira adaptada a les restriccions per la COVID

dimecres, 31 març, 2021
  • Els ingredients principals del certamen s’adapten a les mesures sanitàries amb una programació especial que arrencarà el 22 d’abril
  • GastroGavà canvia el format i amplia la durada amb la proposta “Espàrrecs a la Carta”, en què participaran més d’una vintena de restaurants de la ciutat

Producte destacat

Elaborada amb carn magra de porc, i amanida amb sal i pebre, la somalla és un embotit sec de la família dels madurats, com la llonganissa o el fuet. Proteïnes d’alta qualitat i el greix de porc són els seus principals components.  

Xarxes

Instagram

Més fotografies