Xarxa Productes de la Terra

Novetats

Arriba la 2a edició del “Trufforum” a Vic, amb un congrés professional internacional i un mercat sobre la tòfona

dimecres, 15 gener, 2020

Trufforum és un esdeveniment internacional ideat i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) que neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals.

La Xarxa assisteix a la presentació del projecte de l’”Observatori del sistema alimentari metropolità de Barcelona”, impulsat per l’AMB

dimarts, 14 gener, 2020

El14 de gener es va presentar a la seu de l’AMB el projecte de l’Observatori del sistema alimentari metropolità de Barcelona. Aquest és un projecte per generar informació i indicadors del sistema alimentari que permetin l'anàlisi de la seva dimensió ambiental, econòmica i social, així com l'avaluació de l'impacte de les mesures adoptades per donar suport a iniciatives en l'àmbit metropolità.

Prodeca organitza per primera vegada el Fòrum Catalan Food

dimecres, 8 gener, 2020

Vols saber quines són les noves tendències de consum d’aliments?
Conèixer els punts forts de les empreses catalanes del sector agroalimentari d’alt creixement, siguin grans, petites o mitjanes?
La teva empresa pot oferir productes amb més valor?
Què valora i espera el consumidor de 2020?
Com afectaran en el futur els nous hàbits de consum al sector agroalimentari?

Producte destacat

Blat forment
Recuperat per un agricultor del Lluçanès, el blat forment, una varietat autòctona tradicional més digerible i d’alta qualitat, el podem trobar en pa, cervesa i blat escairat.

Xarxes