Festa de la tòfona negra
No deixis passar l’oportunitat i submergeix-te a les entranyes de la terra per descobrir-ho tot sobre la tòfona.
No deixis passar l’oportunitat i submergeix-te a les entranyes de la terra per descobrir-ho tot sobre la tòfona.
El Berguedà promociona la cuina de la caça i la tòfona amb una nova edició d’aquesta campanya gastronòmica.
El Mas la Datzira, a la vall del Marfà de Castellcir, acull una iniciativa agrícola i ramadera transformadora. Els seus impulsors hi van arribar de Barcelona i de Granollers i ja fa dues dècades que viuen de la terra.
El setmanari El Temps publicava la setmana passada un article de Guillem Soler on parla de la comarca del Moianès i sobre la importància del seu sector agroalimentari, sobretot el relacionat amb la producció ecològica. Aquest sector genera una alta ocupació i especialització respectant la cultura i la naturalesa del territori.
Arriba de nou BioCultura Barcelona amb el lema “Obre els ulls a l’ecològic”. Aquesta 29 edició se celebrarà del 4 al 7 de maig al Palau Sant Jordi i vol continuar sorprenent els visitants amb les últimes novetats del sector ecològic.