Novetats

La Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona inicia la participació a la Fira Alimentaria 2018

dilluns, 16 abril, 2018

El dilluns 16 d’abril es va inaugurar el saló Alimentaria 2018 al recinte de Gran Via de Fira Barcelona. Aquest saló internacional d'alimentació, begudes i Food service que es va inaugurar ara fa 42 anys, s'ha consolidat com a plataforma d'internacionalització i negoci de referència per a la indústria del sector. Un lloc de trobada per conèixer les últimes tendències del sector.

La Xarxa Productes de la Terra i el Parc a Taula acompanyen 24 empreses de la demarcació a la Fira Alimentaria 2018

dijous, 12 abril, 2018

Del 16 al 19 d'abril se celebrarà l'Alimentaria 2018 al recinte de Gran Via de Fira Barcelona. Aquest saló internacional d'alimentació, begudes i Food service que es va inaugurar ara fa 42 anys, s'ha consolidat com a plataforma d'internacionalització i negoci de referència per a la indústria alimentària. Un lloc de trobada per conèixer les últimes tendències del sector.

La Fundació Miquel Agustí llença una enquesta sobre el tomàquet de Penjar

dilluns, 9 abril, 2018

La Fundació Miquel Agustí vol recollir el màxim de valoracions, de tècnics agrícoles o productors de tomàquet de Penjar, sobre el material que es troba emmagatzemat al seu banc de germoplasma.

En l’horta catalana hi ha poques varietats tradicionals tan populars com el tomàquet de Penjar. El de sucar, el del penjoll, el de ramellet, el colló de xai… existeix una gran diversitat intravarietal que dona lloc a diferents noms, colors, sabors, olors i també, com coneixen els professionals, comportaments agronòmics i de postcollita.

Producte destacat

Les terres del Vallès Oriental han esdevingut, històricament, lloc de conreu de tomàquets. Darrerament, un sector de la pagesia de la comarca ha recuperat diverses varietats  amb l’objectiu d’incorporar-les progressivament als cultius dels productors de la zona. 

Xarxes