‘12 mirades, 12 comarques, 12 Barcelones’, la guia per redescobrir el turisme de proximitat de la província de Barcelona

dilluns, 27 setembre, 2021

La Diputació de Barcelona ha publicat una nova guia turística de la província amb el títol ‘12 mirades, 12 comarques, 12 Barcelones’. Es tracta d’un recorregut per les 12 comarques barcelonines a través d’ambaixadors locals que expliquen quins són els racons i llocs preferits del seu territori per donar-los a conèixer i descobrir-los.

Des del Berguedà fins al Baix Llobregat, des del Maresme fins a l’Anoia, la guia ’12 mirades, 12 comarques, 12 Barcelones’ ensenya, a través de la mirada autèntica de veïns de la zona, els atractius patrimonials, culturals, gastronòmics i naturals de les 12 comarques barcelonines.

Impulsada per la Diputació de Barcelona, la guia reivindica el turisme de proximitat en un moment en què la pandèmia del coronavirus ha fet redescobrir la gran oferta que engloba la província de Barcelona sota la marca “Barcelona és molt més”. En unes 80 pàgines, 12 personalitats vinculades al territori expliquen els seus llocs preferits i idees úniques per descobrir i gaudir la província des de la costa fins al Pirineu.

La guia en format paper es distribueix de manera gratuïta amb el número d’octubre de la revista Descobrir. També es pot descarregar de manera gratuïta a través de la pàgina web Barcelona és molt més.