Campanya Gastronòmica de la Tòfona

dimecres, 25 gener, 2023

Un any més, Fet a Osona i  Osona Cuina, el col·lectiu de restaurants de la comarca d’Osona, aposta per la promoció de la tòfona com a producte referent d’aquest territori.

Per això, impulsen la Campanya Gastronòmica de la Tòfona del 15 de gener al 15 de març: els restaurants tindran plats i menús de degustació amb la tòfona com a protagonista: l’Arka i la Fonda Sala ofereixen menús de degustació elaborats amb la tòfona com a element principal. I a Ca la Cinta, Devici, Cal Jutge, Ca l’U, El Gravat, l’Horta, La Cerve i el Drau i Teresona XXI s’omplen de recomanacions amb nombrosos plats elaborats amb tòfona.

També es podrà gaudir de tractaments de tofonoteràpia i tallers per aprendre a trufar formatges. I no hi faltaran visites sobre el terreny per descobrir el cultiu de la tòfona o un taller per aprendre a elaborar un formatge trufat amb Noir et Blanc, productors de la Xarxa Productes de la Terra, en el marc de la Ruta de la Tòfona del Lluçanès.

La Campanya Gastronòmica de la Tòfona a Osona compta amb la col·laboració de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal d’Osona i Osona Turisme.