Cap de setmana de portes obertes agroalimentàries de l’Alt Penedès (30 de novembre i 1 de desembre)

divendres, 29 novembre, 2019

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració de les empreses agroalimentàries de l'Alt Penedès i restaurants de El Penedès, tasta'l, organitza el Cap de setmana de Portes Obertes el dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre.

A la comarca hi ha nombroses empreses que elaboren productes agroalimentaris de qualitat, amb mètodes artesans i en condiciosn naturals, essent un sector complementari d'altres sectors com l'enoturisme, el comerç i el consum.

Les jornades de portes obertes permeten conèixer de primera mà el procés d'elaboració i producció d'aquests productes artesans agroalimentaris i degustar-los després en el restaurants de la comarca.

Hi participen 11 empreses agroalimentàries i 20 restaurants de la comarca, que donaran a conèixer aquests productes de proximitat, les seves explotacions i obradors, per tal de contribuir al teixit productiu local i el patrimoni gastronòmic de l'Alt Penedès.

Tota la informació a: www.ccapenedes.cat