Carxofades al Mercat de la Terra

dimecres, 25 gener, 2023

El dissabte 28 de gener, el Mercat de la Terra celebra les carxofades al Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec, organitzades per Slow Food Barcelona.

El Mercat és una iniciativa que s’organitza cada dissabte de mes al Parc de les Tres Xemeneies del barri del Poble-Sec, de 10 a 16 h. El projecte s’ha consolidat a Barcelona com una referència dels mercats de productors de proximitat i de qualitat on es pot trobar una gran varietat de productes locals i de temporada: cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, verdures i fruites, a més de tapes amb productes del mercat i vermut.

La iniciativa té la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, que amb els seus projectes està donant a conèixer el producte local del Parc Agrari del Baix Llobregat. La proposta gastronòmica es complementarà amb pa i botifarra, i també hi haurà opcions per a persones que segueixin dietes vegetarianes. 

Aprofiteu per celebrar la temporada d’aquest producte singular de la Xarxa Productes de la Terra i estrella de tants plats d’hivern!