“Com el Vallès no hi ha res", la nova campanya del Vallès Occidental que inclou els productes de la terra

dijous, 5 juliol, 2018

Aquest mes de juny hem engegat la nova campanya de promoció turística de la comarca Com el Vallès no hi ha res!. Aquesta campanya es dirigeix al públic de proximitat i vol fomentar el sentiment de pertinença al Vallès i la descoberta dels atractius turístics del territori.

 

Per primera vegada, una campanya d’aquestes característiques arriba també als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i es pot veure a l’interior dels trens de les línies S1 i S2 i a les estacions amb més afluència de la comarca: Sant Cugat del Vallès, Sabadell Centre i Terrassa Rambla i també a l’estació de Plaça Catalunya de Barcelona.

Aquesta campanya va acompanyada amb l’edició d’altres materials de difusió dels atractius turístics de la comarca, que es podran trobar a diferents punts d’informació, als hotels de la comarca així com a les fires on participa el consorci. En paral·lel s’ha iniciat una campanya online a  les xarxes socials de l’entitat sota el “hashtag” #viuelvalles #comelvallesnohihares.

El tret de sortida de la campanya es va celebrar el passat dia 14 de juny a l’estació Terrassa Rambla del Ferrocarrils de la Generalitat. A la presentació hi ha assistit el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez; el president del Consorci de Turisme, Miquel Samper i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Marc Armengol.