Conveni amb Correos Market

divendres, 14 gener, 2022

Les empreses locals que produeixen, elaboren producte local i formen part del directori de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona poden utilitzar la plataforma Correos Market gràcies a aquest conveni, promogut per la Gerència de Serveis de Comerç. L’acord s’adreça a aquests col·lectius empresarials, dels que una bona mostra són els productors que participen en el vídeo promocional de la plataforma Correos Market.

En el vídeo es poden veure dues empreses de la Xarxa Productes de la Terra: Embotits La Gleva, i Vins i Caves Cuscó Berga, ambdós presentant el seu producte, la plataforma i la xarxa de distribució i logística de l’empresa Correos a tot el territori de la península.

Així, les dues empreses expliquen els avantatges que els ofereix la plataforma, tant pel que fa la promoció gratuïta com en la resta de serveis que acompanyen la venda, gestió i distribució.

Si ho desitgen, les empreses que formen part del directori de la Xarxa Productes de la Terra, i les que formen part del directori de creadores i artesanes de la Gerència de Serveis de Comerç, poden donar-se d’alta a la plataforma Correos Market. Per fer-ho, han d’omplir aquest formulari, i un gestor comercial de Correos es posarà en contacte amb l’empresa per a indicar-li les condicions per a accedir a la plataforma, com pujar-hi el catàleg de productes, i les condicions d’enviament del mateix, en el cas que utilitzi els serveis logístics de Correos.