Curs de manipulació d’aliments, contaminació i higiene alimentària.

dijous, 22 setembre, 2022

El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, membres  de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, organitzen aquest curs adreçat a restaurants i empreses agroalimentàries de la Xarxa de Productes de la Terra.

Aquesta formació pretén proporcionar els coneixements sobre higiene i seguretat alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el lloc de treball i s’impartirà amb el suport de la Gerència de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

Data: dimarts 18 d’octubre de 2022

Horari: de 9:00 a 12:00h

Lloc: en línia

Continguts i inscripcions: clicant aquest enllaç.

Està oberta la convocatòria per participar en els Premis Eines 2022 per a projectes de transformació social fins al 26 de setembre.

Aquests premis estan convocats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB, amb la col·laboració dels Consells Comarcals del Vallès Occidental i Oriental i els Ajuntaments de Sant Cugat del Vallès i de Mollet del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La convocatòria està oberta en dues categories: projectes de transformació social incipients o de nova creació (antiguitat inferior a tres anys) i projectes  de transformació social consolidats (antiguitat de tres anys o superior). I en tres àmbits territorials: àmbit general (Catalunya), àmbit vallesà (Vallès Occidental i Vallès Oriental) i àmbit local (Sant Cugat del Vallès i Mollet del Vallès).

Els Premis eines promouen les activitats de transformació social, on també s’inclouen totes les activitats agràries, ramaderes, alimentàries i similars. Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’ONU.

El termini màxim de presentació als Premis eines 2022 és el 26 de setembre i la resolució es farà pública el 9 de novembre de 2022 a la cerimònia que tindrà lloc al Teatre Municipal Can Gomà de Mollet del Vallès, així com a través dels canals de difusió de la UAB a partir del 10 de novembre de 2022.

Podeu trobar les bases i més informació sobres els Premis eines aquí.