Darrers dies per ala preinscripció al curs de formatgeria artesana al Consorci del LLuçanès

dimarts, 12 setembre, 2017

De nou, el Consorci del Lluçanès organitza el curs de formatgeria artesana del Lluçanès. Les preinscripcions ja estan obertes i finalitzaran el 15 de setembre.

El curs s’estructura amb quatre mòduls de formació teòrica-pràctica, en els quals es capacitarà a l’alumne en l’elaboració de formatges, els tractaments previs de la llet i els processos de maduració i envasat, i un cinquè mòdul de pràctiques en una formatgeria.

La formació teòrica-pràctica que s’iniciarà el 20 de novembre i clourà el 28 de febrer es realitzarà al Consorci del Lluçanès, a Sta. Creu de Jutglar i en un obrador encara a determinar.

El cost del curs és de 1.200€, però gràcies a l’estreta col•laboració entre les diferents entitats organitzadores i el suport de Diputació de Barcelona – Xarxa de productes de la Terra, l’alumne podrà accedir a una beca amb la que pagarà 400 euros per a la realització d’aquest curs, del qual obtindrà el títol d’Expert Universitari expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. (en tràmits)