El CC Baix Llobregat va celebrar una sessió de networking amb 14 empreses participants el passat 2 de novembre

dimarts, 17 novembre, 2020

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en el marc del projecte Xarxa Productes de la Terra 2020, va  organitzar el passat dilluns 2 de novembre una sessió de networking virtual, en la qual empreses de la comarca que elaboren mel, ratafia, pastisseria i torrons, oli, conserves, pollastre pota blava i derivats i vi espumós, es van poder posar en contacte amb empreses que comercialitzen productes de proximitat explorant així noves oportunitats comercials. 

El Baix Llobregat és una comarca diversa també en la producció d'elaborats agroalimentaris, que permeten diversificar la producció agrària i avançar en la cadena de valor del producte. Des del Consell Comarcal es vol donar suport tant als elaboradors locals com a les empreses que comercialitzen productes locals, per tal que totes elles surtin reforçades fruit dels contactes fets en aquestes sessions de trobada.

La sessió va estar dinamitzada per la cooperativa  Raiels SCCL i tot i que ja s'havia fet en altres comarques, és el primer cop que es planteja en format virtual a la comarca.

Amb un total 17 persones participants, representants de 14 empreses, 8 elaboradors i 6 empreses comercialitzadores (agrobotigues, Marketplace, distribuïdores per restaurants,etc ) la valoració de la sessió ha estat molt positiva, tant des del punt de vista dels organitzadors com sobretot, de les empreses participants, entre els quals, també es van obrir oportunitats de cooperació entre els propis elaboradors.