El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació convoca els cursos d’emprenedoria en el món rural

dimecres, 15 juny, 2022

Aquests cursos online d’“Emprenedoria al món rural”, són completament gratuïts i van dirigits a emprenedors que tinguin interès a desenvolupar el seu projecte empresarial al món rural.

A través de la Red Rural Nacional (RRN), el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació posa 3 noves edicions d’aquests cursos online a disposició dels emprenedors.

Les persones interessades en aquestes accions formatives obtindran informació bàsica sobre les passes a seguir per emprendre, aprendran a fer el seu pla de negoci, adquiriran nocions sobre comunicació, cooperació i generació de sinergies amb altres iniciatives; i desenvoluparan competències per a posar en marxa el seu projecte empresarial.

Els cursos, impartits per professionals amb una àmplia experiència en el món empresarial, de l’emprenedoria i de la comunicació, s’estructuren en quatre mòduls, cadascun d’una setmana de durada. Com a novetat, aquest any, ENISA participarà com a entitat que dona suport a projectes empresarials innovadors, a través de les seves diferents línies de finançament.

Aquestes són les dates de celebració de la 5a, 6a i 7a edició:

  • 5a edició: del 21 de juny al 13 de juliol de 2022.
  • 6a edició: del 28 de juny al 21 de juliol de 2022.
  • 7a edició: setembre de 2022 (per determinar els dies)

El període d’inscripció pels dos primers cursos ja està obert, i finalitza el 15 de juny a les  23:59 h.

Clicant els següents enllaços podeu consultar el programa i realitzar la sol·licitud d’inscripció per la 5a edició i la 6a edició.