El Parc Agrari del Baix Llobregat difon una llista dels restaurants adherits a “Sabors de l’horta” que utilitzen producte local i de qualitat, que fan servei “take away” actualment

dimarts, 10 novembre, 2020

Les planes del delta i de la Vall Baixa del Llobregat han estat tradicionalment productores d’una variada gamma d’hortalisses i fruites mercès a la fertilitat dels seus sòls, la bondat del seu clima i l’esforç dels pagesos que les cultiven. Aquestes zones agrícoles conformen avui dia el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Són molt variats els productes característics i de temporada que ofereix la terra: les carxofes, els porros, les faves i els alls tendres durant la temporada de tardor-hivern, i els tomàquets, els carbassons i les bledes, durant la temporada de primavera-estiu, entre d’altres.

Els experts cuiners de la comarca saben aprofitar molt bé les qualitats d’aquestes hortalisses, les quals són combinades i transformades per tal de satisfer el bon gust dels nostres visitants. Sabors de l’Horta del Baix Llobregat recull la tradició del cultiu i l’art de la cuina en uns plats arrelats a la terra i al lloc on s’elaboren.

Compartim amb vosaltres els restaurants #SaborsdelHorta, que cuinen amb producte local, de proximitat i de temporada, i que actualment preparen els seus plats per recollir o enviar a domicili. Cliqueu aquí per accedir al llistat.

Ara més que mai, donem suport des de casa