El programa de TV3 “Gent de Mercats” on ha col·laborat la Xarxa Productes de la Terra rep el Premi al Millor programa de televisió divulgatiu/documental/cultural en aquesta edició dels Premis Zapping

dilluns, 28 juny, 2021

"Gent de mercats" amb la col·laboració de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, ha guanyat la 26a edició dels Premi Zapping en la categoria de millor programa de divulgació, cultural i documental!!!

Aquests guardons són el reconeixement més directe del públic als professionals, als distribuïdors i als creadors d’un oci audiovisual de qualitat: televisió, internet i videojocs.

El passat 22 de junys "Gent de Mercat" va recollir el Premi Zapping que es va celebrar a CaixaForum Barcelona.

Volem traslladar-vos el seu agraïment: 

"L'equip ens estarrufem d'alegria, perquè és un reconeixement que ens fan els espectadors per la qualitat i els valors que trasllada el programa".

"I és per això, pels valors de la gent dels nostres mercats, que en nom de l'equip vull agrair-vos el suport i l'ajut a totes i tots els que ens heu acompanyat en aquesta aventura. Gent valenta, treballadora, resistent i emprenedora. Amb un somriure des del camp, la llotja o el mercat central fins a la parada, i encara, si us ho demanem, fins a les cases. Però la gent de mercats no només és la que ven, també ho és la que neteja, la que obre els llums perquè comenci la funció, la que hi cuina i la que hi compra. I la que us visita perquè sou la seva família."

"Gràcies per obrir-nos els cors i explicar-nos tantes històries. De vegades hem rigut i hem après sempre. Sou ambaixadors de cadascun dels vostres territoris."

"Sou venedors perquè teniu compradors. Sou patrimoni i sou cultura."

Totes i tots, gent de mercats, el Premi Zapping també és vostre.