Els ens locals de la Xarxa continuen afegint empreses a les seves webs, llistats i aplicacions i col·laboren amb la iniciativa "Aliments de prop" de Prodeca

dilluns, 27 abril, 2020

Els darrers dies són moltes iniciatives que posen a l'abast del consumidor les empreses productores i elaboradores de producte alimentari local i de qualitat que realitzen entrega a domicili prèvia comanda dels seus productes. Els ens locals de  Xarxa Productes de la Terra estan realitzant esforços per crear webs, aplicacions i llistats per donar a conèixer aquestes empreses. 

Aliments de prop, impulsat per Prodeca

En aquest context d’excepcionalitat, es posa a disposició de la població un llistat d’iniciatives col·lectives i, també, individuals identificades per àmbit territorial i per categoria de producte per augmentar-ne la visibilitat i facilitar la comercialització.

Centralitzem a través d’#AlimentsDeProp totes les iniciatives col·lectives i individuals per cobrir tot el territori. Si sou productors/es; ramaders/es; pescadors/es; o elaboradors/es i voleu aparèixer al web, complimenteu la vostra fitxa a traves del formulari. Podeu informar dels productes que teniu disponibles, publicar-ne fotografies i especificar la vostra forma de comercialització.

Aquí podeu consultar la pàgina web.

 

Recull a la web de Comerç

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació ha publicat a la seva web el recull de totes les iniciatives de membres de la Xarxa Productes de la Terra i d'altres entitats que s'han anat difonent aquests dies, amb la voluntat d'actualitzar-lo permanentment.

Podeu accedir-hi clicant aquí.