Es presenta “Gent de mercats”, un nou programa de TV3 dirigit per Tana Collados, amb participació d’empreses de la Xarxa de diferents territoris

divendres, 29 novembre, 2019

El programa s’emetrà els dimarts a les 23.00h a TV3, a partir de dimarts 3/12.

Ahir es va presentar al Mercat de Sants de Barcelona Gent de mercats, la nova docusèrie de TV3 que s'estrenarà dimarts. Nombrosos paradistes i institucions col·laboradores del programa s'han aplegat a l'aula de cuina del mercat per veure la nova producció de TV3.

Tana Collados, directora de "Gent de mercats", ha agraït el treball de l'equip, ha donat detalls d'alguns dels continguts, i ha posat èmfasi en la gran quantitat de dones que l'han fet possible. "Ara és el moment dels mercats. Esperem ajudar a tornar a poblar-los. Sobretot el que volem és que l'espectador es diverteixi i que es conegui gent molt interessant. Hi ha aspectes, comerços i productes que l'espectador potser no sap que pot trobar al mercat", ha afirmat la periodista.

El programa, que s'estrenarà a TV3 el dimarts 3 de desembre, té el suport de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, el Mercat de Tarragona, el Mercat Central de Reus, l'Ajuntament de Tortosa i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Primeres emissions:

Nissagues de venedors o botiguers que acaben d'arribar, als mercats tots aposten per la venda amb una relació més humana. "Gent de mercats" posa el focus en el dia a dia d'aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions. La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s'endinsarà per tots els racons, des del bar fins a les entranyes dels mercats. A través dels seus protagonistes, s'entendran els reptes a què s'enfronten, les relacions que estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.

"Gent de mercats" està dirigit per Tana Collados, l'especialista de gastronomia als Informatius de TV3. La periodista ha treballat en altres formats relacionats amb l'alimentació i la cuina, des del camp fins a la taula, com en els "30 minuts" titulats "Mercats oberts", "Boqueria, un mercat retratat", "Ambaixadors de gust" i "Mediterrània, la mar de conflictes", i també ha dirigit el programa de TV3 "Cuines" i la revista d'enogastronomia Al Vostre Gust.