Èxit de participació a l'All Those Food Market

dimecres, 5 desembre, 2018

La Xarxa Productes de la Terra, present al festival gastronòmic All Those Food Market celebrat al Museu Marítim de Barcelona, de la mà de la Gerència de Comerç (1 i 2 de desembre)

  • Van participar-hi 14 empreses de la Xarxa Productes de la Terra
  • Van passar-hi 20.000 persones segons l’organització

El festival es va celebrar al recinte del Museu Marítim de Barcelona i es van donar cita més de 140 propostes alimentàries liderades per persones emprenedores del món de la gastoronomia.

 

La capacitat de convocatòria d’aquest festival va augmentant entre el públic familiar i amant de la gastronomia i de la qualitat dels productes de la ciutat de Barcelona. De fet, van passar-hi al llarg del cap de setmana al voltant de 20.000 persones .

La Xarxa Productes de la terra va estar present amb un estand a on es donava informació de les empreses i els productes de la província, i vam fer una especial incidència en els productes singulars.

Vam presentar un nou material de promoció adreçat als consumidors i compradores per tal de donar a conèixer què és la Xarxa i què podem trobar al territori pròxim a partir dels 55 productes singulars.

Van estar presents a la fira amb estand propi 14 empreses del Cens de la Xarxa de diferents territoris i, segons la majoria dels que vam poder parlar, el festival va funcionar molt bé, tan en vendes com pels contactes amb clientela final . El fet de poder servir degustacions és un gran incentiu pels productors. Aquestes van ser les 14 empreses participants:

 Empreses de la Xarxa

Carquinyolis Escalfet Alt Penedès Carquinyolis
Marmeles Anoia Ametlles caramelitzades
Exalta Xocolata (St. Llehí) Vallès Oriental Xocolata
Formatges Murgó Maresme Formatge
Embotits la Gleva Osona Embotits
Noir et Blanc Truffes Lluçanès Productes amb trufes
Xips Ve de Gust Maresme Xips de verdures
Les Refardes Bages Llavors i productes d'horta
El Petit Bané/Maresme Bio Maresme Verdures
Agricultura Ecològica Pep Mestre Anoia Llegums, farines i horta

 

Empreses de begudes

Cerveses La Pirata Bages
Cerveses Espiga Alt Penedès
Vins i caves Celler Can Morral del Molí Vallès Occidental
Kambutxa  

 

Podeu consultar més fotografies de les empreses i de l’acte aquí.

La gerència de Serveis de Comerç es va plantejar la presència en aquest esdeveniment per tal de donar a conèixer entre la ciutadania què és la Xarxa, quins valors aporten les empreses i els seus productes, a més dels productes singulars. L’objectiu era sensibilitzar per la compra de proximitat i el producte de proximitat. En aquest sentit van donar suport als tallers per a nens i nenes que es van fer dissabte, en els que  van participar a la vora de 150 nens amb les seves famílies. Per tots els tallers es van utilitzar productes singulars.

Vam copsar que hi ha un gran interès per saber què tenim a la demarcació de Barcelona i per poder comprar aquests productes. La principal pregunta era: “on puc trobar aquests productes?” Tenir aquesta informació a disposició dels clients és, segurament, un dels gran següents reptes que tenim per davant.