Família Torres figura entre les millors vinyes del món per quart any consecutiu

dilluns, 14 novembre, 2022

Família Torres es manté entre els 50 millors destins enoturístics del món segons el rànquing World’s Best Vineyards 2022, elaborat pel grup editorial britànic William Reed. El celler del Penedès, present a les quatre edicions de la llista, ocupa enguany la posició 34, sent el quart celler espanyol – i l’únic català – de la classificació. 

De Família Torres, els impulsors destaquen, a més dels seus més de 150 anys d’història, el compromís per reduir les emissions i la cofundació d’International Wineries for Climate Action. A més, mencionen algunes de les experiències que ofereix el celler com l’exclusiva Legacy wine experience o la Nit d’Estrelles que uneix astronomia, música i vi, el restaurant de cuina mediterrània El Celleret i vins com el llegendari Mas La Plana i els elaborats amb varietats ancestrals recuperades. 

El llistat d’aquest any s’ha confeccionat a partir de les 2.000 nominacions de cellers de 20 països de 6 continents que ha realitzat un jurat integrat per 500 experts del món del vi i del turisme, distribuïts en diferents regions, a qui s’havia demanat que designessin set cellers amb la millor experiència oberta al públic, sense criteris ni llistats predeterminats. 

Clicant aquest enllaç podreu llegir la notícia completa i trobar més informació sobre aquesta família dedicada al vi i a la vinya.