Fira Gastronòmica Tasta Cabrera

dijous, 12 maig, 2022

Arriba la Fira Tasta Cabrera i arrenca la primera edició de la Cicloturista, un dia de gastronomia i esport per gaudir de l'entorn, els vins i plats del municipi.

Enguany, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, organitza aquest esdeveniment que té per objectiu oferir una oferta de qualitat per tots aquells que vulguin practicar esport, alhora que gaudeixen de la gastronomia del territori.

A les 9.00 h del matí es donarà el tret de sortida a la ruta Cicloturista. La cursa, de caràcter no competitiu, és una novetat d’aquest any i té com a objectiu oferir als participants un recorregut amb bici 100% natural al voltant del territori. És un recorregut circular per l'espai natural del municipi adreçat a tots els públics, amb dificultat lleu. La ruta és d'uns 10km, als 2km hi haurà una sortida opcional pels més petits. 

El recorregut serà el següent, sortida des de la plaça de Canaletes cap al Salt dels Capellans fins a arribar a la Bleda i el Corriol de Can Fuster, seguidament es passarà pel Salt de la Mala Dona, Mas d'en Feixes, Mas de la Bleda, Els Tapiots, Guitza nova i tornada cap a Canaletes. 

La inscripció a la cursa és gratuïta i obligatòria i es pot realitzar enviant un correu a cabrerai@diba.cat o trucant al 937749017.

La Fira Tasta Cabrera oferirà degustacions dels millors vins i menjars del municipi de 10.00 h a 15.00 h a la Plaça de Canaletes amb la participació dels cellers i la cuina de Cabrera d’Anoia. Una oportunitat per degustar els vins de Can Feixes i Mas dels Clavers, dos dels principals exponents vitivinícoles de la comarca de l’Anoia. També es podran tastar els millors plats de tots els bars i restaurants del municipi. Les degustacions i la copa de degustació es podran comprar al mateix en l’estand habilitat.

Més informació