Granollers celebra la nova Fira de l’Economia Verda i Circular amb la participació de la Xarxa Productes de la Terra

dimecres, 15 juny, 2022

Enguany, la 70a edició de les Fires i Festes de l’Ascensió ha apostat pel canvi, sense renunciar als orígens, a la tradició i a la cultura. L’Ascensió ha fet un gir i ha renascut pensant en clau de futur, fruit de la reflexió i del compromís de la ciutat de Granollers amb un món millor i més sostenible amb la Fira d’Economia Verda i Circular, basada en la millora del benestar de la ciutadania i l’equitat social, la reducció dels riscos ambientals i el consum eficient dels recursos.

En aquest àmbit, divendres 27 de maig l’Espai Fòrum del Parc Firal de Granollers va ser l’escenari de l’acte d’inauguració de la Fira de l’Economia Verda i Circular, en el que hi van participar l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell; la regidora de Promoció Econòmica de Granollers, Gemma Giménez, i la diputada delegada de Comerç de la Diputació de Barcelona, Ana María Martínez. Hi va assistir també el gerent de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, Sergi Vilamala.

A banda del suport econòmic i tècnic que la Gerència de Serveis de Comerç aporta cada any a la Fira, enguany ha participat també presencialment amb un estand institucional i deu estands amb productors de la Xarxa Productes de la Terra del Vallès Oriental oferint als milers de visitants que van acudir a la fira productes com mels, olis, dolços i pastisseria, cerveses, embotits, conserves... 

En aquest marc, la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, va organitzar dos activitats. Una primera activitat, desenvolupada el 27 de maig i que portava per títol “Polifenols: el llenguatge secret de les fruites i verdures” i la segona, celebrada el dia 28, en la que es van presentar els productors i productores de la Xarxa del Vallès Oriental. 

Si cliqueu a la següent foto podreu veure la presentació dels productors i productores de la Xarxa del Vallès Oriental. 

La Gerència de Serveis de Comerç fa així més visible la seva aposta per un món sostenible i pels productes ecològics i de proximitat. 

Podeu trobar la notícia completa clicant aquest enllaç.