Inauguració de l’Slow Food Kitchen al costat del Mercat de Santa Caterina de Barcelona

dilluns, 29 octubre, 2018

Slow Food Kitchen Barcelona, un espai dedicat a la gastronomia sostenible al costat del mercat de Santa Caterina.

Santa Caterina, obra de l’estudi Miralles-Tagliabue, ha sabut conservar el seu esperit més popular malgrat estar a tocar del centre més turístic. És un barri vibrant, farcit de locals nous i moderns on també romanen els bars de tota la vida.

S’ha escollit aquest barri per obrir la primera escola de cuina Slow per la seva autenticitat, per la seva bullícia i per la proximitat del mercat que serà, ben sovint, el nostre rebost el l’indret on us acompanyarem per ensenyar-vos a escollir el producte més Slow.

QUÈ ES KITCHEN?

Per què Kitchen i no cooking school, food academy o culinary center?

Perquè el que volem és compartir , a més a més d’ensenyar i una cuina és, primer de tot un indret de trobada entre persones que comparteixen alguna cosa.

Perquè la cuina és el lloc on es troben saber i sabor, ón s’aprèn una cultura, l’ingredient secret de totes les nostres receptes.

Perquè som un grup de persones que comparteixen l amateixa obsessió, la d’aprendre cada dia alguna cosa nova i de vosaltres també n’aprendrem molt.

I PER QUÈ SLOW FOOD KITCHEN?

Els principis de Slow Food (moviment del qual som fundadors a Barcelona) són els que conformen la nostra manera d’alimentar-nos i ensenyar-vos a alimentar: BO, NET, JUST i LOCAL.

Gastronomia sostenible, en una paraula… vaja, dues!

PROPERS TALLERS

*30 d'Octubre: Taller d'Arrossos

*31 d'Octubre: Welcome, great pumpkin
*... i molts més!