La Diputació de Barcelona, present al Cavatast

dimecres, 3 octubre, 2018

Turisme de la Diputació de Barcelona estarà present, aquest cap de setmana al Cavastast, que se celebra a Sant Sadurní d’Anoia, del 5 al 7 d’octubre, i que  enguany celebrarà el seu 22è aniversari.

La Diputació comptarà amb un estand conjuntament  amb Enoturisme Penedès i el Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents ofertes turístiques de la demarcació de Barcelona sota la marca “Barcelona és molt més”.

En tres dies de Fira, gairebé una cinquantena d'elaboradors de cava i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata serviran més de 42.000 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants. I és que el Cavatast s’ha convertit en punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten.

Així, dins del Cavatast també es realitzen activitats paral·leles com visites al CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, el Celler de la Fassina es convertirà en un punt neuràlgic d'activitats de tot tipus des de maridatges i tastos tècnics fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.