La Xarxa de Productes de la Terra posa en marxa un estudi de mercat per conèixer els hàbits de consum

dimecres, 16 novembre, 2022

'Compres a un supermercat o a les botigues del barri?' i 'Prefereixes comprar productes de qualitat tot i que hagis de pagar una mica més?' són algunes de les preguntes del qüestionari.

Per tal de millorar l'oferta i qualitat dels productes agroalimentaris de les comarques de Barcelona, la Xarxa de Productes de la Terra ha posat en marxa un estudi de mercat que està elaborant amb l'empresa Biterna. Es tracta d'un qüestionari adreçat al consumidor final per conéixer els seus hàbits de consum i que es va posar en marxa coinidint amb el Gastronomic Forum Barcelona

Entre les preguntes, n'hi ha sobre el tipus de botiga a la que s'acostuma a anar a fer la compra habitualment (botiga de barri o bé supermercat), si es prefereix comprar producte de qualitat tot i haver de pagar una mica més per ell, si s'escull el producte depenent de la seav procedència o si es fa la compra online. 

També es demana valorar si a l'hora d'adquirir un producte alimentari, es valor el preu, que sigui de proximitat, que sigui de marca o que provingui d'un productor petit.

Si voleu participar-hi, només heu de clicar en aquest enllaç i respondre les preguntes.