La Xarxa participa en una reunió convocada pel PEMB per impulsar els circuits curts de comercialització

dimarts, 12 setembre, 2017

La reunió es va celebrar en el marc del treball que s’està impulsant des del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) en l'àmbit de les polítiques alimentàries a escala metropolitana.

En concret, i a petició d'alguns del membres del grup impulsores pretén  activar un instrument d'abast metropolità que permeti aprofitar el potencial de demanda, especialment de la ciutat de Barcelona, en relació als circuits curts. La idea, per tant, és generar un grup de treball molt enfocat a resultats, que porti a l'activació d'un instrument concret de política pública que permeti enfortir i escalar els circuits curts de comercialització d'alimentació, especialment de producció agrícola.

La reunió per iniciar aquests treballs va tenir lloc el dimecres 6 de setembre, de 9,00 a 12,00 h. a les instal·lacions del Parc Agrari del Baix Llobregat (Masia de Can Comas, Camí de la Ribera s/n. El Prat de Llobregat). En aquesta reunió inicial hi ha convocades persones representants de l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Consorci de Gallecs i Mercabarna.