La Xarxa Productes de la Terra participarà al festival gastronòmic ALL THOSE FOOD MARKET de la mà de la Gerència de Comerç de la Diputació

divendres, 23 novembre, 2018

Els propers dies 1 i 2 de desembre,   la Xarxa Productes de la Terra, participarà en el  festival gastronòmic ALL THOSE FOOD MARKET   que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona.

Aquesta participació ha estat impulsada per la Gerència de Serveis de Comerç amb l’ànim de donar a conèixer la Xarxa, els seus productors i els productes singulars, al públic de Barcelona.

Estarem en un estand a on farem difusió dels valors de la Xarxa, donarem a conèixer la web i els productors que integren el directori i farem especial èmfasi en els productes singulars. Els productes singulars seran el nostre “vaixell insígnia”, visualitzant i donant a conèixer uns productes arrelats al  territori i formen part de la nostra història cultural i gastronòmica.

ALL THOSE MARKET és un festival gastronòmic que té un caràcter multidisciplinari, i a on es donen cita una gran quantitat d’activitats relacionades amb la gastronomia:  productors, elaboradors, restauradors, productors d’elements relacionat amb la taula i cuina. Se celebra en  un març lúdic i festiu per a famílies amb una gran sensibilitat envers l’alimentació de qualitat i els productes de proximitat, és a dir, els productes de la Xarxa.

Aquest festival es realitza a Barcelona des de l’any 2014 i fa tres edicions a l’any. Alguns dels membres de la XPDT han participat en cada edició del festival que els permet servir degustacions , a més de vendre els seus productes. Destaquen que és un lloc de trobada dels foodies i dels diferents sectors vinculats amb el mon de l’alimentació de qualitat, proveïdors diversos, restauradors, botigues, i com no, el consumidor final que busca qualitat .