La Xarxa Productes de la Terra va participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona (del 18 al 20 de novembre) amb 30 empreses i a l’espai de degustacions La cuina

dilluns, 25 novembre, 2019

Per primera vegada, la Xarxa va estar ubicada a l’Espai Catalunya, compartint espai amb Prodeca (Generalitat de Catalunya) i Girona Excel·lent (Diputació de Girona)

Prop de 300 empreses expositores i al voltant de 45 cuiners que sumen 31 estrelles Michelin van participar a la tercera edició del Fòrum Gastronòmic Barcelona com a plataforma en què van mostrar les seves propostes més innovadores i posar en comú les tendències emergents de la cuina i la restauració a Europa. Sota el lema ‘(Re) pensar la gastronomia’, el saló va convidar a reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, a realçar el talent independentment del gènere i a impulsar negocis més sostenibles.

La Xarxa Productes de la Terra va ser present per 3a vegada al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, aquesta vegada a l’Espai Catalunya, compartit amb Prodeca (Generalitat de Catalunya) i Girona Excel·lent (Diputació de Girona).

Hi participar 30 empreses de la Xarxa, amb una representació de 9 de les 12 comarques que en formen part. La Xarxa va disposar d’un estand des d’on es van repartir 500 exemplars de la 3ª edició impresa del nou Directori d’empreses de la Xarxa, que conté informació sobre 1.097 empreses de la Xarxa.

La presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Comerç i Turisme, Sra. Eva Menor, va participar a la inauguració oficial i va visitar diversos estands de l’espai de la Xarxa compartint impressions amb els responsables de les empreses.

En aquest enllaç podeu consultar diverses fotografies de la participació a l’esdeveniment.