La Xarxa va celebrar la primera sessió del programa "Visita a empreses" amb l'empresa Vins El cep de l'Alt Penedès i 7 empreses més

dilluns, 22 juny, 2020

Una de les novetats de les activitats programades per aquest any 2020 de la Xarxa Productes de la Terra és el programa "Visita a empreses". En aquestes visites, que inicialment estaven plantejades com a presencials, es vol acostar a un nombre reduït d'empreses de la Xarxa en cada sessió a una altra experiència empresarial de la Xarxa destacada pel seu model de gestió, organització, producció, comercialització. En primer lloc es planteja una explicació per part de l'empresa que acull la visita i després un debat amb aportacions, preguntes, dubtes. 

La primera sessió programada per aquest any 2020 es va haver d'anul·lar per l'inici de l'estat d'alarma generat per la COVID19, i es reprogramarà en el futur. La segona sessió, ja es va plantejar en format virtual, i l'empresa escollida va ser Vins El cep, de l'Alt Penedès, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, membre de la Xarxa. 

La sessió es va celebrar el passat dijous 18 de juny, i hi van assistir 7 empreses més de la Xarxa: Celler Can Suriol, Celler Can Roda, Canals i Munné, Petit Pla, Bouquet d'Alella, Alta Alella i Celler Can Morral

Per iniciar la sessió es va projectar aquest vídeo, que explica els orígens i característiques principals de l'empresa Vins El cep.

Després, el senyor Pere Parera, fundador de l'empresa, i Maite Esteve, gerent de l'empresa, van explicar el model de gestió i organització de l'empresa. Tot seguit es va obrir un espai de debat, amb preguntes i aportacions de diferent tipus per part de les empreses assistents, molt ric i divers, en què es van abordar aspectes de producció, gestió, comercialització, enoturisme, exportació, i d'altres. La sessió ha estat molt ben valorada pels assistents.