Les oliveres d'ara i d'abans

dijous, 18 novembre, 2021

Acosta't a l'univers de l'oli i descobreix com es produeix i totes les seves possibilitats.

T'has parat a pensar el paper tan important que té l'oli en la nostra dieta? Si ets dels que suca pa a l'oli, has de fer aquesta visita guiada per descobrir com s'elabora un dels aliments bàsics en la dieta mediterrània.

Començàs la visita a l'obrador per visionar un petit vídeo amb principals eixos del projecte d'Oli Migjorn, el projecte de producció d'oli d'oliva verge extra ecològic.

Després, passejaràs entre les oliveres per conèixer les diferències entre les oliveres velles i noves així com les diverses varietats. Apreciaràs el procés de recuperació del paisatge de l'olivera que estan fent en les finques de Navàs, Súria, Cardona i Solsona. Allà també descobriràs el seu més preuat tresor: la varietat Corbella, única, originària i autòctona de la Vall del Cardener a la comarca de Bages.

Un cop completat el recorregut, tornaràs a l'obrador per realitzar un tast de diversos olis, seguint el ritual professional de tast. Descobriràs l'univers de l'oli, la seva complexitat i les seves possibilitats.

Per finalitzar la visita, degustaràs diferents tapes elaborades amb oli i xocolata ecològica amb oli d'arbequina, tots dos elaborats per Oli Migjorn.

Quan?

21/11/2021

https://bagesterradevins.cat/event/les-oliveres-dara-i-dabans

On?

Navàs

Més informació cliqueu l'enllaç.