Mercats de la terra d'Slow Food al desembre, cada dissabte als Jardins de les Tres Ximeneies del Poble-sec de Barcelona

dimarts, 12 desembre, 2017

Amb l'arribada del fred de desembre al Mercat de la Terra  tindrem els millors brous, sopes i cremes de restaurants Slow Food. A més, venim carregats d'activitats, com sempre, cada dissabte de 10h a 16h als Jardins de les Tres Xemeneies!
 

Al desembre al mercat arriba molta fruita com les taronges, les mandarines o les magranes, però també productes de l'horta com les carbasses, el bròquil, les cols, les faves o les primeres carxofes. També tenim la sort de tenir l'oli d'oliva extra verge de primera premsada i, fins i tot, tindrem torrons! 

Durant tot el mes tindrem un mercat d'allò més variat: tallers, tastos, la millor música, jocs per infants i molt més! A més tenim una novetat, a partir de Desembre, cada dissabte al mercat tindrem a Can Vermut que ens oferirà tapes fetes amb productes del mercat i un vermut deliciós!

Com sempre el mercat reuneix una quinzena de productors de proximitat seleccionats per Slow Food que ens oferiran una gran varietat de productes locals i de temporada. En el mercat trobareu cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, verdures i fruites! 

Mercat de productes locals i de temporada · Gastronomía Km0 · Espai Slow Kids · Tallers de cuina · Música