Neix la revista 'Arrels. El món que torna', amb un encartament d’un tríptic de la Xarxa amb els productes singulars

divendres, 22 gener, 2021

A finals d'any va néixer una nova revista, Arrels. El món que torna, del grup editor de revistes com Descobrir i Sàpiens). La publicació s’estrena amb un monogràfic centrat en el món del bosc i la fusta. Arbres amb arrels que miren el futur i tenen un projecte col·lectiu: el bosc; fusta que ens ha donat vida des de fa milions d’anys i que ara es configura com un dels materials amb més futur; oficis mil·lenaris i la vida natural que hi batega.

A més dels reportatges que configuren el monogràfic, la revista té diverses seccions i contingut pràctic: entrevistes, articles d’opinió, consells i idees per a un dia a dia més autosuficient. Més de dues-centes pàgines que compten, en aquest  primer número, amb les col·laboracions d’escriptors com Maria Climent, Gabi Martínez i Carme Martí; periodistes com Marc Casanovas, Griselda Guiteras, Salvador Garcia-Arbós, Laura Conde, Anna Veciana, Anna Priscil·la Magrinyà i Marc Serena, i especialistes com el divulgador científic Marc Boada, l’arquitecte Vicente Guallart i el divulgador Marc Casabosch.

La revista és trimestral i es podrà adquirir als quioscos, a les botigues Abacus i als supermercats Bonpreu o a través del web​, punt de trobada de la comunitat amb actualitat, agenda, un consultori i, fins i tot, un espai de manualitats o do it yourself (DiY).

El projecte multiplataforma Arrels també es podrà escoltar a "Ona pagesa", un magazín informatiu setmanal d'actualitat del món rural que dirigeix Albert Mercadé i copresenta amb Miquel Andreu.