Actualitat

Novetats

Fira de Barcelona organitza un fòrum híbrid (presencial i virtual) sobre els reptes de futur per al sector agroalimentari i la seva cadena de valor (28 i 29 de setembre)

dilluns, 14 setembre, 2020

Fira de Barcelona presenta un nou fòrum que neix amb l'objectiu d'abordar els reptes de futur per al sector agroalimentari i la seva cadena de valor, la restauració, l'hoteleria, les col·lectivitats i el turisme; sectors clau per la seva contribució al PIB i marc de referència dels nostres salons líders: Alimentaria, HOSTELCO i Fòrum Gastronòmic Barcelona.

El Lluçanès va acollir amb èxit la 2a edició del curs “Introducció a les principals tecnologies d’elaboració de formatges” a finals de juliol a la Universitat d’Estiu de la UVIC-UCC

dilluns, 14 setembre, 2020

Del 20 al 22 de juliol es va portar a terme la 2a edició del curs “Introducció a les principals tecnologies d’elaboració de formatges al Lluçanès” en el marc de la Universitat d’Estiu de la UVic-UCC, amb el suport del Consorci del Lluçanès, membre de la Xarxa Productes de la Terra.