Reconeixement a la formatgeria La Frasera als premis Cincho Cheese Awards 2022

divendres, 29 juliol, 2022

El Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera ha obtingut medalla d'or en la categoria de Cabra de Coagulació Làctica als Premis  Cincho Cheese Awards 2022.

 

Durant els dies 22, 23 i 24 de juny s’han donat cita els millors formatges del món per ser tastats i triats per als Premis Cincho Cheese Awards 2022, un total de 1400 formatges s’han trobat a la capital zamorana, sent rècord absolut des de l’última edició abans de la pandèmia. Formatges crema, frescos, curats, semicurats, anyencs, amb espècies, formatges amb quall i sense quall de 18 països del món que han estat provats per més de 57 tastadors internacionals professionals per a triar els millors, que es donaran a conèixer en la pròxima Feria Internacional Fromago que se celebrarà a Zamora del 15 al 18 de setembre.

Els Premis Cheese Awards 2022 o Premis Cincho reben aquest nom com a homenatge al cincho, cinturó o faixa d’espart on antigament es ficava el formatge perquè escorregués el sèrum i es curés.

Moltes felicitats Formatgeria  La Frasera, empresa de la Xarxa Productes de la Terra, per aquest reconeixement a la feina ben feta!

Els trobareu a Vacarisses, a l’entorn del Parc Rural del Montserrat. Ja heu tastat el seus formatges?