Recuperem la jornada “Cap a una Bioeconomia Circular a Catalunya”

dimecres, 13 octubre, 2021

El passat 1 d’octubre es va celebrar la jornada “Cap a una Bioeconomia Circular a Catalunya” en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida.  En aquesta jornada es va presentar l’Estratègia de Bioeconomia de Catalunya 2030 i Pla d’Acció 2021-2023, on es va donar a conèixer l’estratègia catalana de bioeconomia, així com els objectius, línies estratègiques i les mesures que es preveu executar a Catalunya fins l’any 2030.

Us podeu descarreguar el document de l’Estratègia de Bioeconomia de Catalunya 2030 clicant en aquest enllaç.

També es va presentar el Congrés BIT 2022 que se celebrarà a Vic l’any vinent i té la voluntat de ser un fòrum de debat sobre els reptes de futur de Catalunya relacionats amb la bioeconomia circular, a més de mostrar resultats de transferència de coneixement i d’experiències empresarials exitoses.

Finalment, la jornada va comptar amb diverses taules rodones amb presentació d’experiències i casos pràctics sobre cadena forestal i paisatges resilients  i cadena agroalimentària per posar de manifest la importància d’aquestes activitats econòmiques emergents i el potencial de Catalunya en l’àmbit de la bioeconomia, essent una alternativa eficient i sostenible per a reorientar el model productiu cap a un model circular basat en la bioeconomia.

Podeu recuperar la gravació de la jornada clicant a Cap a una Bioeconomia Circular a Catalunya. Congrés BIT 2022 - Fira de Sant Miquel 2021 - YouTube