Actualitat

Novetats

Sabors de tardor

dijous, 22 octubre, 2020

Durant tot l'any, la diversitat de paisatges de las comarques de Barcelona ofereix un món de possibilitats per gaudir dels plaers de la gastronomia. Però, a la tardor, la gamma d'aliments que es troben als mercats és encara més rica, i els plats s'omplen dels sabors deliciosos i sorprenents que són tan característics de la cuina catalana. Amb el rebost ple de productes de temporada, agrairàs al fred la seva arribada! 

El CC Bages presenta una nova guia d’un producte singular de la Xarxa a la comarca, en aquest cas l’albergínia blanca (Instagram live, divendres 23 d’octubre a les 19h)

dijous, 22 octubre, 2020

Des del Rebost del Bages us convidem a acompanyar-nos el proper divendres 23 d’octubre a la presentació de la nova guia de producte singular de la comarca, la guia de l’albergínia blanca del Bages. La presentació es farà en format digital, amb un Instagram Live simultani als perfils de Bages Turisme i de la Fundació Alícia, el proper divendres 23 d’octubre, a les 19h. 

El CC Vallès Occidental organitza unes jornades virtuals per ajudar a millorar la comercialització i distribució de les empreses de la Xarxa al seu territori

dijous, 22 octubre, 2020

Aquestes jornades virtuals ens permetran conèixer experiències inspiradores d'altres territoris i cercar propostes per comercialitzar i distribuir el producte agroalimentari de proximitat de forma conjunta al Vallès Occidental.

Quatre propostes per transformar el medi rural amb solucions TIC guanyen l’’SmartCatalonia Challenge’

dimarts, 13 octubre, 2020

Les solucions innovadores basades en tecnologies digitals avançades proposades per les empreses Shotl, Easy2bwise, Sense4Care i Maccion han estat les guanyadores de la sisena edició del concurs d’innovació oberta promogut pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública SmartCatalonia Challenge.