Actualitat

Novetats

Conveni amb Correos Market

divendres, 14 gener, 2022

Les empreses locals que produeixen, elaboren producte local i formen part del directori de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona poden utilitzar la plataforma Correos Market gràcies a aquest conveni, promogut per la Gerència de Serveis de Comerç. L’acord s’adreça a aquests col·lectius empresarials, dels que una bona mostra són els productors que participen en el vídeo promocional de la plataforma Correos Market.

Prodeca i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural organitzen el segon Fòrum Catalan Food

divendres, 14 gener, 2022

El sector agroalimentari es retrobarà per debatre amb diferents experts com afegir valor als nostres productes analitzant les estratègies competitives vinculades a l'origen dels aliments. Examinarem el present i el futur del sector, cada cop més canviant, i un cop finalitzada la jornada, oferirem un dinar de networking per als assistents i ponents.

Seminari tècnic “De què parlem quan parlem de sobirania alimentària?”

divendres, 14 gener, 2022

El sistema alimentari és una peça clau per avançar cap a la sostenibilitat de la nostra societat. Així ho indica el context en què vivim i el seu alt grau de dinamisme, fet que requereix donar respostes compartides i sistèmiques als reptes globals que tenen un impacte directe o indirecte en la nostra vida. Per desenvolupar aquesta política alimentària s’ha elaborat el Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya 2021-2026, amb el qual es volen desplegar actuacions que defineixin una estratègia compartida, amb una visió consensuada, transparent i integradora sobre el futur de l’alimentació i definir una estratègia de país compartida i orientada a l’excel·lència alimentària.

Mercats gastronòmics de Nadal

dijous, 16 desembre, 2021

Encara no saps què cuinar aquest Nadal? O potser sí que tens el menú pensat, però voldries aconseguir els ingredients amb la millor qualitat? Desitges gaudir dels plaers de la bona taula sense haver de trencar la guardiola? Doncs vine a les fires gastronòmiques que s'organitzen durant aquests dies als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona: hi trobaràs productes deliciosos per ficar a la cassola! Ja tens la cistella preparada?

Torna el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat a Fira Avícola #ElPrat apostant per la gastronomia sostenible

dimarts, 14 desembre, 2021
  • Els dies 17, 18 i 19 de desembre torna el Fira Tapa de Pota Blava i de Carxofa Prat.
  • L’espai gastronòmic es consolida dins La Ricarda, a l’interior de la granja, i es crearà un nou espai de tast de vins del territori amb cellers locals.
  • L’oferta gastronòmica es basarà amb platillos de Pota Blava i Carxofa Prat .
  • També hi haurà espai pel menú de la Fira i els esmorzars de pagès, uns clàssics de Fira Avícola.