Actualitat

Novetats

Setmana Bio per a l’alimentació ecològica a Catalunya

dimecres, 16 octubre, 2019

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.

Demà dimecres 9 d’octubre, el pèsol del Maresme protagonista al programa “Joc de cartes” de TV3 (22.35h)

dimarts, 8 octubre, 2019

A Catalunya, dels pèsols, n'hem fet gastronomia i tenim un munt de plats cuinats amb aquest llegum. Al Maresme, en concret, és un reclam turístic i, per aquest motiu, Marc Ribas agafa la furgoneta de "Joc de cartes" i recorre la comarca per trobar el millor restaurant que cuina els pèsols.

Festa de l’arribada de la castanya, organitzada per Castanya de Viladrau

diumenge, 13 octubre, 2019

Aquest diumenge 13 d’octubre tenim una jornada sorprenent amb la que donarem inici a la temporada 2019-2020. Veniu a la Jornada de Portes Obertes! Podeu venir a visitar-nos i gaudir del nostre entorn i d’un seguit d’activitats tant per petits com per grans. Estarem encantats de donar-vos a conèixer el món de la castanya.