Setmana Bio 2022: obert el període per a organitzadors d'activitats

divendres, 29 juliol, 2022

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) va obrir el dia 1 de juliol la fase prèvia de la Setmana Bio 2022, durant la qual totes les persones i organitzacions interessades poden presentar activitats per nodrir el programa de la desena edició de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica, que tindrà lloc del 15 al 23 d'octubre de 2022. L'esdeveniment està impulsat per la Generalitat de Catalunya, a càrrec del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el qual se celebren tot un conjunt d’activitats arreu de tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.

Les activitats del programa s’agrupen en 5 famílies:

  • Visites a operadors ecològics
  • Activitats comercials
  • Activitats de divulgació
  • Activitats gastronòmiques  
  • Setmana Bio a l’Escola

L’objectiu és que les persones productores i elaboradores de productes ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, escoles i centres docents, biblioteques, centres cívics, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc., puguin organitzar aquella activitat que millor s’adeqüi a les seves necessitats, sempre dins dels objectius generals de la Setmana Bio.

En aquest enllaç trobareu informació detallada de cada tipus d’activitats que es poden organitzar, així com les condicions el formulari d’inscripció i el material gràfic que es pot descarregar i utilitzar per a la promoció i senyalització de les activitats. El període d’inscripcions serà fins el dia 30 de setembre si es vol rebre material de suport a les activitats, data a partir de la qual encara es podran inscriure activitats fins el darrer dia de la Setmana Bio però sense rebre aquest material.

Podeu trobar tota la informació clicant aquest enllaç