Tots els ens locals de la Xarxa Productes de la Terra participaran a Benvinguts a Pagès 2019 aquest cap de setmana

dijous, 30 maig, 2019

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

Aquesta acció està impulsada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Alícia i l’Agència Catalana de Turisme, i compta amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra, a través de la participació activa dels 12 ens locals, amb un esforç de dedicació del seu personal tècnic.

Aquí us adjuntem les propostes d’alguns ens locals, com el Consell Comarcal del Maresme i el Consell Comarcal de l’Anoia, han començat a preparar la promoció d’aquest esdeveniment, amb tríptics i fulletons propis.

És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa..

Gaudirem d’explotacions agràries visitables, de pescadors que ens ensenyaran les seves barques, podrem degustar menús Benvinguts a Pagès i menús als restaurants, els allotjaments ens oferiran ofertes especials i arrodonirem el conjunt amb un munt d’activitats complementàries per a tota la família.