Xocolating 1944, una empresa de la Xarxa a Osona, experiència d’èxit a la jornada de presentació del programa de la indústria 4.0 organitzada per ACC1Ó (23 de novembre)

dimarts, 17 novembre, 2020

En aquesta sessió es presentarà el programa per potenciar la indústria 4.0 com a impulsora de la transformació de l’economia catalana. Aquest programa té per objectiu posar en contacte les grans empreses industrials amb les pimes de Catalunya per fomentar la creació d’una potent cadena de valor. Aquest projecte compta amb la participació directa de La Fundació per la Indústria, amb la col·laboració d’ACCIÓ, i el suport de Foment i Fepime.

L'empresa XOCOLATING 1944 treballa fortament per implantar-se al territori amb l'esforç de tota la seva plantilla. Forma part de la Xarxa Productes de la Terra i participa activament en les seves activitats.

En David Fabré, gerent de l’empresa, continua una tradició empresarial en el món de la xocolata de més de 60 anys iniciada pel seu pare. Ha creat una nova línia de mercat sota la marca mybodygenius, dedicada a la fabricació i comercialització de productes com a complement alimentari per diferents aspectes de la salut: la pèrdua de pes; dolços saludables; plats fitness salats; esmorzar i berenar; alimentació vegana i complements post-entrenament esportiu.

Per adaptar-se als gustos, necessitats i exigències del mercat, l'empresa està duent un procés de millora contínua dels seus productes, amb un departament d'investigació i innovació, que treballa per aconseguir una perfecta simbiosi entre nutrició i gastronomia. Els seus productes destaquen pel seu equilibri, amb les propietats nutricionals necessàries per a cada cas, i pel seu bon gust al paladar.

Aquest és el programa de la sessió. Cliqueu aquí per saber-ne tots els detalls

Programa

 

16.00 h

       Benvinguda - Josep Roca, president de la Fundació per la Indústria

16.10 h

       L’adaptació de la PIME industrial a la Indústria 4.0 - Josep Albet, consultor expert   

      en cultura empresarial i talent

16.25 h

      Experiència d’èxit, XOCOLATING 1944 - Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0

      d’ACCIÓ

16.40 h

       Del producte al servei, nous models de negoci gràcies a la tecnologia industrial -

        Xavier Armengol, Industry Business VP Iberian Zone, Schneider Electric

17.00 h

       Precs i preguntes

16.25 h

       Cloenda