Alicia't 2017. La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona

dissabte, 29 abril, 2017 - 10:00 a diumenge, 30 abril, 2017 - 20:00
Mon Sant Benet (Manresa)

Per segon any consecutiu, la Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local fa una aposta per donar suport a l’esdeveniment “Alíciat. La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona”, amb la participació de la Gerència de Turisme, la Gerència de Serveis de Promoció i Ocupació, i dels programes Barcelona és molt més i Xarxa Productes de la Terra conjuntament. Hi participaran els 12 ens locals membres de la Xarxa Productes de la Terra i diverses empreses de la Xarxa. 

Aquesta és la 5a. edició d’ALÍCIA’T, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Els propers dies 29 i 30 d’abril de 2017, en un entorn únic i singular com és Món Sant Benet, posem a la vostra disposició un programa amb més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia.

A ALÍCIA’T, podreu conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, gaudir de tallers de cuina i alimentació molt actuals per grans i petits, i tot tipus d’activitats per passar-s’ho bé, tot gaudint i aprenent entorn a la cuina fàcil, sana i divertida.

Més informació

 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Etiquetes: 
Tipus d'acte: 
Acte organitzat per la coordinació de la Xarxa Productes de la Terra