Alimentària 2020

dilluns, 14 setembre, 2020 - 09:00 a dijous, 17 setembre, 2020 - 19:00
Fira de Barcelona - Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, -pavelló 1 -08004 Barcelona

Diputació de Barcelona, mitjançant els seus programes Parc a taula i Xarxa Productes de la Terra, us ofereix la possibilitat de participar com a expositors a la Fira Alimentària 2020, que tindrà lloc a Barcelona del 14 al 17 de setembre.

Com sabeu, Alimentària és el saló d'aliments i begudes de referència del sud d'Europa i representa una oportunitat de promoció i negoci a nivell internacional.

La Diputació de Barcelona aposta novament per ser-hi presents acompanyant les empreses del sector agroalimentari de qualitat. Aquelles que ho desitgin tan sols hauran d'assumir un cost de només 200 € per dia (més el 10% d'IVA) a abonar directament a Fira de Barcelona.

L'estand de la Diputació de Barcelona tindrà unes dimensions de 28 x 4 m, amb una superfície total d'aproximadament 100 m2, i estarà ubicat en un lateral dins l'àmbit Lands of Spain, destinat als productes territorials, al pavelló 1 del recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. Tindrà una imatge corporativa pròpia de la Diputació de Barcelona amb zones comunes d'emmagatzematge i un espai central de reunió. I en el perímetre de l'estand hi haurà 12 mostradors d'ús individual per a les empreses expositores que es personalitzarà amb el seu logotip/imatge similar a l'edició Alimentària 2018.

Aquelles empreses que tingueu interès a participar d'aquesta oportunitat, cal que ompliu el següent formulari fins el 12 de gener especificant el nombre de dies que voleu participar.

Un cop rebudes les sol·licituds, la Diputació de Barcelona farà una pre-selecció dels participants segons els següents criteris:

·         Adhesió al programa Parc a taula i/o formar part del cens de la Xarxa Productes de la Terra.

·         Representació dels diferents territoris de la província de Barcelona.

·         Representació de producte.     

·         Ordre d'inscripció.

Tipus d'acte: 
Fires