Arrenca la nova campanya gastronòmica de la Cuina de caça al Bergueda

divendres, 1 desembre, 2017 - 14:31 a dimecres, 31 gener, 2018 - 20:33

Arrenca la nova campanya gastronòmica de la Cuina de la caça al Berguedà, impulsada per l’Agència del Berguedà, amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra

Com cada any, cap a finals de la tardor arriba la Cuina de la Caça del Berguedà, la caça sempre ha estat molt lligada a la comarca sobretot la de la llebre, el cérvol, la perdiu i el senglar.

La campanya de la cuina de la caça és una de les activitats gastronòmiques del Berguedà que contempla el calendari culinari de la nostra comarca, com la cuina del bolet o la cuina de la tòfona, que permeten configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques basades en productes que identifiquen la comarca.

La campanya dura fins al 31 de gener de 2018, moment en que comença la campanya de la tòfona. Durant aquest temps, els restaurants participants oferiran plats de caça dins dels seus menús. Enguany hi participen 9 restaurants del Berguedà: Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà, Hostal la Muntanya de Castellar de N'Hug, Restaurant Els Roures d'Espinalbet, Cal Majoral de l'Espunyola, Restaurant El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà, Restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, Restaurant Hostal Cal Fuster de Serrateix i el Restaurant Cal Candi de Vilada.

Aquesta campanya està impulsada per Hostaleria i turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.

Consulteu aquí els menús i restaurants.

Tipus d'acte: 
Acte organitzat pels ens locals de difusió pública
Sector: