Com optimitzar la participació en fires especialitzades en el sector agroalimentari

dimecres, 1 abril, 2020 - 12:00 a 14:00
Espai Crea - Casa Convalescència - (C. Dr. Junyent, 1, Vic)

T'has plantejat participar a fires alimentàries?

Has aconseguit contactes? I aquests s'han convertit en clients?

T'ha sortit rendible anar-hi?

En aquest curs rebràs la formació necessària per a què la teva empresa pugui assolir amb èxit la participació a una fira de negocis especialitzada en el sector Agroalimentari (Alimentaria, Fòrum Gastronòmic, Lactium Vic, Biocultura, Biofach, Anuga, etc). 

El curs està dissenyat amb 5 sessions teòriques i pràctiques amb continguts economic-administratius, de màrqueting i comunicació i de gestió empresarial, que aborden tot el procés de participació en una fira. 

L’objectiu és aprendre i adquirir eines per a què la participació en una fira  (comarcal, nacional o internacional) sigui eficient i optimitzada. Es planificaran tots els pasos a seguir en l’organització i gestió de l’esdeveniment; inclosos els passos previs, durant la fira i posteriors.

Està dirigit a tot tipus d’empreses del sector agroalimentari amb la voluntat d’ampliar la cartera de clients nacionals i/o internacionals. L’empresa pot tenir qualsevol mida, tenir o no un departament de comercialització i/o de màrqueting propi, i pot tenir o no expertesa en la participació a fires de diferents magnituds. 

Consta de 5 sessions teorico-pràctiques de 2 hores durant els mesos de febrer, març i abril de 2020 dirigides per una professional del comerç exterior. Pots insciure't en aquest enllaç.

 

FORMACIÓ IMPARTIDA per Andrea Genovés*

Cost: Subvencionat. 

Horari: de 12h a 14h

Dates: 4 i 18 de març, i 1, 15 i 29 d’abril. 

Durada: 10 hores

Lloc: Espai Crea - Casa Convalescència - (C. Dr. Junyent, 1, Vic)

Organitzador: 
Creacció - CC d'Osona - Consorci del Lluçanès
Destinatari: 
Empreses sector agroalimentari
Tipus d'acte: 
Acte organitzat pels ens locals de difusió pública