Dinar-col·loqui Què mengem?. Desfent mites sobre els aliments

dimecres, 17 octubre, 2018 - 14:00 a 16:00
Restaurant Semproniana d'Ada Parellada
Geolocation

 

Presentarà: Sr. Pere Serra, economista. Membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària

Ponent: Dr. Abel Mariné, catedràtic de Nutrició i Bromatologia i professor emèrit de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona

Amb aquesta activitat es pretén celebrar periòdicament debats -tot dinant- sobre les característiques tècniques i econòmiques dels productes alimentaris, amb l'objectiu de comprendre'n la seva producció, la seva demanda i el funcionament del seu mercat. la seva economia, o bé innovacions i experiències d'interès en el mon agroalimentari. Alhora Què mengem? es farà ressò de les innovacions que puguin transformar aquests mercats i de les experiències d'interès que ens acostin a la seva comprensió.

DATA: 17 d'octubre de 2018

HORARI: de 14.00 a 16.00 hores

LLOC: Restaurant Semproniana d'Ada Parellada (C/ Rosselló, 148, entre Muntaner i Aribau)

 

Preu dinar: 25,00€ (a pagar individualment al restaurant)

Places limitades (respectant rigurosament l'ordre d'inscripció)

 

Inscripcions aquí

Organitzador: 
Comissió Economia Agroliamentària