El Consell Comarcal del Baix Llobregat organitza dues sessions de manipulació d'aliments i higiene alimentària, dirigides a empreses de la Xarxa i restaurants, amb el suport de la Gerència de Salut Pública de la Diputació

dimecres, 21 octubre, 2020 - 09:00 a 12:00

Aquesta formació us proporcionarà els coneixements sobre higiene i seguretat alimentaria necessaris per garantir la seguretat alimentaria en el vostre lloc de treball.

Data: dimecres 7 d'octubre de 9h a 12h (3 hores).

         dimecres 21 d'octubre de 9h a 12h (3 hores).

Modalitat no presencial:  sessió online en directe a través d'una plataforma web.

Preu: Gratuït.

Inscripció: cal emplenar el següent formulari per cada persona que es vulgui inscriure.

Continguts:
· Malalties de transmissió alimentària. Contaminació d’aliments
   - Conceptes bàsics
   - Contaminació d’aliments
   - Factors que afecten el creixement bacterià
   - Contaminacions encreuades

· COVID-19: Concepte, transmissió i mesures de prevenció
· Estructures i equips
· Higiene personal i hàbits higiènics
· Pràctiques correctes de manipulació
· Sistemes d’autocontrol
· Especificacions higièniques i sanitàries dels aliments

Més informació aquí

Organitzador: 
Consell Comarcal del Baix Llobregat
Tipus d'acte: 
Acte organitzat pels ens locals de difusió pública