Fira de l’Oli vera i el pa artesà al Vallès Oriental

dissabte, 18 març, 2023 - 10:00 a 14:00

Bigues i Riells de Fai ha organitzat per aquest cap de setmana, paradetes d’oli, mercat de pa artesà, shows cooking i moltes més activitats per celebrar la Fira de l’Oli. 

Aquest dissabte dia 18 de març, de 10 a 14h, se celebra la Fira de l’Oli Vera i el Mercat del Pa Artesà a la plaça Miquel Bosch, a la població de Bigues i Riells de Fai. Ho organitza l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, i compta amb el suport de la comissió Slow Food Vallès, la Xarxa de Productes de la Terra i la Diputació de Barcelona. 

Es duran a terme moltes activitats, amb parades d’oli de la varietat vera i d’altres varietats, de pa artesà amb farines antigues, show cooking, tast d’olis, xerrades, concurs d’allioli de Bigues i Riells del Fai i una exposició retrospectiva sobre la celebració de la Fira de l’Oli al municipi. 

Coincidint amb la fira, també es farà la presentació de l’Associació de Productors i Elaboradors d’oli d’oliva del Vallès, que tindrà la seva pròpia parada i es presentarà com a plataforma per a impulsar els productors i elaboradors d’oli de la varietat vera.