Fòrum Gastronòmic Barcelona 2021

dilluns, 18 octubre, 2021 - 10:00 a dimecres, 20 octubre, 2021 - 19:00
Fira de Barcelona - Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, -pavelló 1 -08004 Barcelona

Diputació de Barcelona, mitjançant el programa de la Xarxa Productes de la Terra, us ofereix la possibilitat de participar com a expositors al Fòrum Gastronòmic 2021 que tindrà lloc a Barcelona del 18 al 20 d'octubre d'aquest any 2021.

 

Com sabeu, el Fòrum Gastronòmic és un esdeveniment que permet a tots els agents del sector retrobar-se, compartir experiències i projectar solucions de futur. Aquest any l'alimentació sostenible serà la protagonista de l'espai ForumLab, un laboratori d'idees on es tractaran temes de digitalització, gestió i finançament empresarial.

La Diputació de Barcelona aposta novament per ser-hi presents acompanyant a 24 empreses del sector agroalimentari local i de qualitat.  Podeu conèixer tots els detalls de la convocatòria en aquest espai web.

Us facilitem un vídeo de la darrera edició perquè conegueu l'experiència d'altres empreses que ja han participat. Per visualitzar-lo podeu seguir el següent enllaç.

Aquelles empreses que tingueu interès a participar. Un cop rebudes les sol·licituds, la Diputació de Barcelona farà una preselecció dels participants segons els següents criteris:

  • Formar part del cens de la Xarxa Productes de la Terra.
  • Es valorarà estar adherit al programa Parc a Taula.
  • Representativitat dels diferents territoris de la província de Barcelona.
  • Elaboració o producció d'un producte singular de la Xarxa.
  • Priorització de les empreses que no han participat en les edicions anteriors en l'espai de la Xarxa Productes de la Terra.
  • Ordre d'inscripció.

Us animem, doncs, a omplir la sol·licitud de participació en el següent enllaç .

Tipus d'acte: 
Fires