Jornada “Menjadors ecològics i de proximitat: com fer-ho possible?”

dimecres, 23 octubre, 2019 - 17:15 a 19:30
Sala Casino - Ronda de Queralt - Berga

Molts menjadors escolars es plantegen incrementar l'ús d'aliments ecològics i de proximitat. Davant aquest repte, als responsables del servei de menjador se'ls plantegen moltes qüestions: quines opcions hi ha? Com es pot fer de forma econòmica? com ho relacionem amb el projecte educatiu del centre?

A més, el nou decret de menjadors, en fase de projecte, pot modificar substancialment la manera com es contracten el serveis de menjador.

Aquesta jornada s’adreça, d'una banda, a AMPAs i equips directius de les escoles interessats en potenciar els aliments ecològics i de proximitat als menjadors. D'altra banda, també s'adreça als productors d'aliments ecològics i de proximitat que vulguin conèixer què pot implicar aquest canvi de marc normatiu en el seu rol com a proveïdors.

Organitzador: 
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Tipus d'acte: 
Acte de caràcter tècnic