Jornada tècnica "Peix fresc i de proximitat: és possible als menjadors escolars" (Cornellà de Llobregat, 11 de maig)

dijous, 11 maig, 2017 - 18:00

Pastinaca, associació de persones consumidores i productores que fomenta la compra directa, l’alimentació conscient i la cura de la salut mitjançant l’alimentació, organitza conjuntament amb l’entitat El Peix Al Plat, una taula rodona – debat el proper 11 de maig a les 18.00 h. al Citilab (carrer Can Suris s/n)  de Cornellà de Llobregat.

Aquesta taula rodona- debat que portarà per títol “PEIX FRESC I DE PROXIMITAT: ÉS POSSIBLE ALS MENJADORS ESCOLARS?”, pretén ser una trobada on professionals de diferents àmbits compartiran experiències, receptes i eines que ens poden ajudar a apropar el peix fresc i de proximitat als menús escolars. Per facilitar l’assistència s’habilitarà un servei gratuït d’acollida pels vostres fills i/o filles.

Per aquest motiu ens agradaria poder compartir amb vosaltres aquesta activitat. Si voleu assistir-hi només heu de enviar confirmació al mail associaciopastinaca@gmail.com o mitjançant un missatge via WhatAapp a 653 93 60 53 indicant quina és la vostra entitat.

CLICA AQUÍ

Etiquetes: 
Tipus d'acte: 
Acte de caràcter tècnic